l'Origen SkinHead

Música, Literatura, pintura, cinema i tot tipus d'events culturals.

Moderadors: Nuestra Señera, red, Pometa, Penó de la Conquesta

l'Origen SkinHead

EntradaAutor: Odín » dg. nov. 12, 2006 9:00 pm

Vaig a explicar la historia sobre aquesta gent, els caps rapats, també anomentas Skins o SkinHeads.

La majoría de la societat es pensa que els skins son nazis racistes que van amb un bat de baseball apallisant a la gent de color, prostitutes, gent d'esquerres, etc...

La societat es molt ignorant, perque sols pensa el que veu a la televisió o llig a la prensa.
A mi, la veritat es que em pareix prou interessant.

Ací copie l'historia del VERDADER Skinhead, vos recomane que eu llegíu perque es d'interes per a vosaltres i a tot el món:

Origen

Los orígenes se remontan a Jamaica, donde jóvenes negros comenzaron a imitar a los gangsters de las películas estadounidenses (v. cine de gángsters) vistiéndose como ellos y escuchando una música pegadiza con mucho ritmo llamada ska. Estos jóvenes se autodenominaron rude-boys (chicos rudos).

Cuando las oleadas de inmigrantes llegaron a Inglaterra a mediados de los 60 estos rude-boys empezaron a juntarse con mods (movimiento de jóvenes ingleses que formaban una corriente opuesta al flower power de los hippies), con los que compartían gustos por la música y la violencia.

Los Mods se hicieron más radicales cuando el movimiento Hippie se hizo más grande, rapándose la cabeza y convirtiéndose así en Hard-Mods. Pronto crearon una nueva estética que los diferenciaba: botas con punta de acero y tirantes, como tributo al obrero, y el pelo muy corto, como señal de marginalidad o en contraposición a los Hippies.

Esta corriente se extendió por toda Inglaterra. En el año 1969, en lo que se denomina espíritu del 69, podían encontrarse skinheads blancos y negros juntos caminando las calles de las grandes urbes inglesas; apareciendo un movimiento al que las autoridades no supieron contrarrestar.

Coincidió también con una época en la que hubo una gran inmigración de paquistaníes y las peleas entre ellos y los skinheads eran constantes. Debido a los enfrentamientos a estos Skinheads se les acusó de racismo, aun habiendo jamaicanos negros entre ellos. Para combatir usaban todo tipo de armas, pero la más famosa era el peine de acero.

Hoy en día existen infinidad de variaciones en sus ideales y su forma de vestir, pero siempre manteniendo sus ideales básicos. Algunos también toman como ejemplo la película La Naranja Mecánica de Stanley Kubrick, (adaptación de la novela homónima de Anthony Burgess), para elaborar en torno a estas obras toda una ideología extrapolada.


El resurgir

El movimiento siguió vivo aunque con menos fuerza y resurgió con el éxtasis del punk en 1977. Los skinheads ya no tocaban ska o reggae, sino una música más cercana al punk denominada streetpunk (punk callejero) u Oi!.

Estos nuevos skinheads se politizaron. La mayoría se volvieron anarquistas o comunistas. De entre los muchos que no adoptaron estos principios políticos el National Front, partido de ultraderecha inglés, empezó a captar skinheads para que fueran su guardia personal. De aquí surgen los skinheads nazis, denominados despectivamente boneheads (cabezas huecas).

A estas alturas el movimiento ya se había extendido por toda Europa y América. En los medios de comunicación empezaron a aparecer noticias sobre los skinheads como grupo racista y violento. Esto hizo que en 1986 se fundara en Nueva York el SHARP (skinheads against racial prejudices) o skinheads contra prejuicios raciales. Se unieron para hacer ver a la gente la realidad del movimiento cultural juvenil skin frente a los skins nazis.

Más tarde se fundaron otras agrupaciones similares como RASH (red & anarchist skinheads) o el ARA que también engloba a punks y otros colectivos antifascistas.


Imatge
Primeros SkinHeads (1969)

Imatge
SkinHeads Anti-nazis & Anti-racistas (1988 - ¿?)

Imatge
Boneheads, Skins Nacional Socialistas, Fachas, gilipollas, etc...
Avatar de l’usuari
Odín
Festero casallero
 
Entrades: 214
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 1:43 pm
Ubicació: Alberic

l'origen Skinheat

EntradaAutor: BOR » dg. nov. 12, 2006 11:52 pm

Està mol ven explicat rei,però jo voldria que m'explicareu per ha que servis tot asó de estes tribus del asfalt que no més porten que violància i vagància. Crec que si tota esta gent tinguera faena (otro gallo cantaria) així almenys contribuirien entre tots a tindre un pais mes desarrollat i mes fructifer per a tots.
Penseuo un poc per favor.
Adeu.
Avatar de l’usuari
BOR
Consumidor de mona
 
Entrades: 80
Membre des de: dv. nov. 10, 2006 11:39 pm
Ubicació: ALBERIC

Re: l'origen Skinheat

EntradaAutor: Odín » dl. nov. 13, 2006 12:26 am

BOR ha escrit:Està mol ven explicat rei,però jo voldria que m'explicareu per ha que servis tot asó de estes tribus del asfalt que no més porten que violància i vagància. Crec que si tota esta gent tinguera faena (otro gallo cantaria) així almenys contribuirien entre tots a tindre un pais mes desarrollat i mes fructifer per a tots.
Penseuo un poc per favor.
Adeu.


Si jo no te dic que no, ni siquiera estic a favor d'aquest tipus de tribus urbanes.

Lo únic que volía, es donar informació per a que la gent, no es pense, que la penya que va rapà amb botes no es precís que siguen feixistes.
Avatar de l’usuari
Odín
Festero casallero
 
Entrades: 214
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 1:43 pm
Ubicació: Alberic

EntradaAutor: BOR » dl. nov. 13, 2006 10:58 am

La gent no té perque saber la hitòria dels SkingHeat,cuan la gent veu a grups en els pèls afaitats i ademés botes de 15 pulgades per fora dels pantalons,de seguida tenen que pensar que estàn probocant a la gent i que busquen guèrra digues tu lo que digues,perque a mi en passa aixó i ixa pinta es igual extremisme de violància. :roll:
Avatar de l’usuari
BOR
Consumidor de mona
 
Entrades: 80
Membre des de: dv. nov. 10, 2006 11:39 pm
Ubicació: ALBERIC

EntradaAutor: BOR » dl. nov. 13, 2006 11:05 am

BOR ha escrit:La gent no té perque saber la hitòria dels SkingHeat,cuan la gent veu a grups en els pèls afaitats i ademés botes de 15 pulgades per fora dels pantalons,de seguida tenen que pensar que estàn probocant a la gent i que busquen guèrra digues tu lo que digues,perque a mi en passa aixó i ixa pinta es igual a extremisme de violància pura i dura. :roll:
Avatar de l’usuari
BOR
Consumidor de mona
 
Entrades: 80
Membre des de: dv. nov. 10, 2006 11:39 pm
Ubicació: ALBERIC

EntradaAutor: walkman » dv. nov. 17, 2006 7:48 pm

avre esq esteu molt ekivocats, anem a vore, respecte a akest poble res es com deuria de ser, x exemple as dit pel rapat i botes amples, tots coneguem a eixe xic q porta la camisa del llevant, es molt bon tio i no es SKIN es tot el contrari y no es deu d clavar al mateix sac, q els despreciables personatges q es fan pasar x skins x no son res, ells pensen q ser skin es:PEGAR ALS MOROS y als heavys y camises d españa, aixo es xa els "skins" del nostre poble eixa ideologia...

recorde un dia a la hermita de la muntanyeta un amic li pregunta a un "skin":

KI SIGUE HITLER? la resposta sigue: UN NAZI Q MATABA!!!
ens qdarem tots amb la boca oberta, no sabia res mes deste señor, a continuacio li preguntá

DE QUIN PAIS ERA? mes interesant encara, li va respondre era POLACO!!!

ai si q si, si tingueren un poc de coneiximent, almenys intentarien aprendre la historia diro d alguna forma de lo q son o volen ser i no poden...

la immigracio en certa forma es una mescla de cultures i races, don tots podem extraure coneixemnts, avre ES EL COLOR?

x el color d la pell es pot jutjar a la gent?nose...

hem crema veure cm eixa gent pot anar en manaes de 100 persones darrere d 3 persones de color sols xq 4 personatjes dakest poble an convensut a germans amics....d q els de distint color son mala gent...

hi ha gent q diu: VENEN A FER MAL!

avre venen a fer mal i vosaltres q feu el BE?preferisc moltes vegades abans a gent de color q a incults blancs, xq he tingut ocasio de coneixer un parell de saharauis i son bona gent, han gastat tots els diners que avien recollit drant la seua vida xa vindre a akest pais a treballar i 4 tipejos! els ho volen llevar...

aksta es la meua opinio i se q molta gent pensa iwal q jo...

wen ai qda aw xe
walkman
No sap on es clava
 
Entrades: 8
Membre des de: dv. nov. 17, 2006 7:35 pm

EntradaAutor: Odín » ds. nov. 18, 2006 1:49 am

walkman ha escrit:x exemple as dit pel rapat i botes amples, tots coneguem a eixe xic q porta la camisa del llevant, es molt bon tio i no es SKIN es tot el contrari y no es deu d clavar al mateix sac,


¿¿??
A quí et referixes? :?
Avatar de l’usuari
Odín
Festero casallero
 
Entrades: 214
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 1:43 pm
Ubicació: Alberic

EntradaAutor: walkman » ds. nov. 18, 2006 10:21 am

a ningu a ningu,, mes vegaades sa parlat d'ell.... sols dic q hui en dia els skins visten de forma normal, o amb camises despaña i demes trellats...pense q si ells averen nascut a agun pais tercermundista tambe haveren intentat buscar una vida millor, plena de sacrificis, i si no es suficient amb haver fet eixe trayecte, deixar a les families, els amics, no trobar feina i tindre q anar x ai venent cd's, sols faltaben els skins de pacotilla q hi ha a akest poble....
walkman
No sap on es clava
 
Entrades: 8
Membre des de: dv. nov. 17, 2006 7:35 pm

EntradaAutor: Odín » ds. nov. 18, 2006 11:19 am

walkman ha escrit:a ningu a ningu,, mes vegaades sa parlat d'ell.... sols dic q hui en dia els skins visten de forma normal, o amb camises despaña i demes trellats...pense q si ells averen nascut a agun pais tercermundista tambe haveren intentat buscar una vida millor, plena de sacrificis, i si no es suficient amb haver fet eixe trayecte, deixar a les families, els amics, no trobar feina i tindre q anar x ai venent cd's, sols faltaben els skins de pacotilla q hi ha a akest poble....


Cert.
Pero si et referixes a algun skin que dius tu amb camiseta del llevant, t'equivoques si son nazis, son del altre bando per lo que jo tinc entés, ja que els de ultra-dretes son del Valéncia i els contrincants del Llevant, per aixó tenía curiositat de qui parlabes amb camiseta blaugrana.
Avatar de l’usuari
Odín
Festero casallero
 
Entrades: 214
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 1:43 pm
Ubicació: Alberic

EntradaAutor: walkman » ds. nov. 18, 2006 11:57 am

no no no no, el tio q yo dic no es SKIN, es tot el contrari...inga aw
walkman
No sap on es clava
 
Entrades: 8
Membre des de: dv. nov. 17, 2006 7:35 pm

EntradaAutor: Odín » ds. nov. 18, 2006 12:41 pm

walkman ha escrit:no no no no, el tio q yo dic no es SKIN, es tot el contrari...inga aw


Ah, d'acord ;)
Avatar de l’usuari
Odín
Festero casallero
 
Entrades: 214
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 1:43 pm
Ubicació: Alberic

parlar per parlar...

EntradaAutor: NAT » dv. des. 08, 2006 9:12 pm

Estic d'acort amb walkman.
He conegut gent que son skinheads i son gent culta.Tenen una forma de pensar que no es mala,pero cuant l'hi vota el chip pues a pegarse amb els yomus.
Pense que la violencia no es bona.
Al Santiago Bernabeu podeu observar tots els partitsi desde fa molts anys una bandera que fica una data,el nom de hitler i els simbols de la SS.Perque permitir la violencia en un esport?
Avatar de l’usuari
NAT
Boig de la mona
 
Entrades: 735
Membre des de: dl. nov. 06, 2006 1:01 am
Ubicació: Dins del País Valencià,entre Pinto i Valdemoro

EntradaAutor: BOR » ds. des. 09, 2006 12:18 am

A ixa gent no li agrada el sport,es una manera de donarse a coneixer,son provocadors,i armen bulla en tot el consentiment dels presidents de fútbol que son iguals de porvocadors però tapanse les esquenes.Tot es una mafia,lo dels iomus,els noisos bois,els ultra sur etc.Fan que el deport estica podrit per culpa dels diners.Dací demá estarien Soler,el del Madrid que no m'enrecorde con li diuen,i el del Barça en ixos mal de caps si no fora p'els diners que dona mau xape. :twisted: :twisted:
Avatar de l’usuari
BOR
Consumidor de mona
 
Entrades: 80
Membre des de: dv. nov. 10, 2006 11:39 pm
Ubicació: ALBERIC

a bor

EntradaAutor: NAT » ds. des. 09, 2006 8:18 pm

t'has fumat un porro antes d'escriure el mensage?
Es que no se si ho has ficat enserio o de broma.
Avatar de l’usuari
NAT
Boig de la mona
 
Entrades: 735
Membre des de: dl. nov. 06, 2006 1:01 am
Ubicació: Dins del País Valencià,entre Pinto i Valdemoro

Re: a bor

EntradaAutor: Odín » dt. des. 12, 2006 2:11 am

NAT ha escrit:t'has fumat un porro antes d'escriure el mensage?
Es que no se si ho has ficat enserio o de broma.


Per a aqui va això?
Avatar de l’usuari
Odín
Festero casallero
 
Entrades: 214
Membre des de: dt. nov. 07, 2006 1:43 pm
Ubicació: Alberic


Torna a: Cultura

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron